Na een oproep in het AD voor het opsturen van autobladen heeft Rogier de Jager dozen vol bladen over treinen, auto’s en vrachtwagens ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een oproep in het AD voor het opsturen van autobladen heeft Rogier de Jager dozen vol bladen over treinen, auto’s en vrachtwagens ontvangen. © Marlies Wessels

Lief! AD-lezers overladen verstandelijk beperkte Rogier met autobladen: ‘Overweldigend’

komt voor elkaarDe verstandelijk beperkte Rogier de Jager (46) is helemaal gék van auto’s. Er is dan ook niets dat hem blijer maakt dan tijdschriften over auto’s en vrachtwagens. Hij scheurt de plaatjes uit en maakt er slingers van. Dankzij een oproep in het AD stromen de tijdschriften nu binnen. 

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”