ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse benzineprijs bereikt hoogste stand ooit

De benzineprijs in Nederland loopt steeds verder op. Volgens consumentenorganisatie UnitedConsumers bedroeg de adviesprijs voor een liter E10 (Euro95) vandaag 1,905 euro. Daarmee is de benzineprijs uitgekomen op een nieuwe hoogste stand ooit.

6 reacties

 • Gerrit Louter

  7 dagen geleden
  Wat hebben we toch een geweldige (demissionaire) regering....het enige waar ze goed in zijn is de burgers het vel over de oren trekken , belasting op belasting heffen , en de auto als melkkoe gebruiken...! ben blij dat ik 20 minuten rijden van Kranenburg af woon , goedkoop tanken plus een paar jerrycans vullen , meteen lekker goedkoop boodschappen doen , en bespaar zo ruim 60 Euro...! die anders in de bodemloze put van de Nederlandse belastingdienst zou zijn beland..!
 • Henny Tuite

  7 dagen geleden
  Ik heb het geluk om vlak bij de grens met duitsland te wonen, hierdoor kan ik makkelijk even goedkoper tanken dan in Nederland, verschil op dit moment 30 cent per liter, maar niet alleen de benzine is goedkoper dan in Nederland. Vaak halen we meteen drank en cosmetica spullen wat ook veel euro scheelt. Zelfs voor de rokers is het aantrekkelijk om daar sigaretten te kopen. En dat allemaal door ons belasting systeem. De Nederlandse overheid loopt veel mis dankzij onze buurlanden,Ik ben er blij mee
 • Jan Jansen

  1 week geleden
  Het wordt nog veel slechter en vooral links blijven stemmen dan gaat het zeker goed komen!
 • P Cruysen

  1 week geleden
  Ben ik blij dat ik op LPG rij. 👍 Jammer dat ik dit artikel de prijs van LPG niet meegenomen wordt in de prijsvergelijking.
 • Fred Budde

  1 week geleden
  Waarom blijven dat stelletje dieven in Den Haag ons maar plukken , wat een stel dieve zij dat toch , ik ben blij dat ik dicht bij de grens woon van middag nog getankt E5 voor 1,53 .