Volledig scherm
De wethouders Erik Weijers en Alex Westeneind op de fiets. © DG

2.500 euro bij elkaar spinnen voor het goede doel

GROESBEEK – De zevende editie van Spinning Sensation in Groesbeek heeft ruim 2.500 euro opgebracht voor KWF Kankerbestrijding. Er deden 160 fietsers mee. 

De Spinning Sensation vond plaats bij Total Spirit bij Resort Groesbeek aan de Cranenburgsestraat. Evenals voorgaande jaren was de opbrengst geheel voor KWF Kankerbestrijding . De organisatie had maar liefst 47 spinning bikes in de kelder van Resort Groesbeek opgesteld. In totaal hebben 160 sportievelingen verdeeld over vier blokken een uur lang gespind en die hebben in totaal 2.554,90 euro bij elkaar gefietst. Het gehele inschrijfgeld van 15 euro kwam ten goede aan het fonds daarnaast deden diverse spinners een extra donatie of rondden het bedrag af. 

Onder de deelnemers, voornamelijk afkomstig uit de gemeente Berg en Dal, waren er ook enkele uit Nijmegen en Wijchen. De wethouders Alex ten Westeneind en Erik Weijers van Berg en Dal lieten zich ook van de sportieve kant zien en kropen een uur op de fiets. Burgemeester Slinkman kwam in de loop van de middag een kijkje nemen. De organisatie was tevreden over het verloop van het evenement. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.