Achilles.
Volledig scherm
PREMIUM
Achilles. © Theo Peeters

Achilles op de rand van de afgrond: 'Misschien is de club al lang failliet'

GROESBEEK - Het profavontuur van Achilles’29 dreigt uit te lopen op een totale ontmanteling van de Groesbeekse voetbalclub. De vereniging stevent af op een faillissement.

21 reacties

 • Insider

  4 jaar geleden
  Derksen.....?
 • Voetbal fan

  4 jaar geleden
  Hoe zit het eigenlijk met de film zijn er  opnames gemaakt over het gehele park tijdens wedstrijden? Dat kan betekenen dat supporters ook op beeld staan zonder toestemming. De wetgeving is daar duidelijk over dus dat kan niet zomaar. Of heeft er een mededeling gehangen bij de entree. Zou niet voldoende zijn. Zal wel promotie film voor de Linde worden. 
 • Voetbal fan

  4 jaar geleden
  Tja, EM gaf al aan datber geen positieve letter is geschreven over de club en dat is wel duidelijk als er niet positiefs te melden valt. Als de KNVB je iets toezegt dan moeten ze dit wel waarmaken. Nooit als prof club benoemt maar wel als prof club behandeld. Deze afspraken zullen toch op papier hebben gestaan. Is gewoon jammer dat alles zo loopt en gelopen is. Alle inkomsten van dit seizoen in de gaten van afgelopen jaren gestort. Dit kan niet waar zijn. Wie heeft dat besloten? Geen bestuur. Gaat die film nog geld opleveren voor de club of is dit voor de gene die heeft toegezegd.
 • Frits Starink

  4 jaar geleden
  Laat ik voorop stellen dat ik niks heb met Achilles. In ieder geval is de KNVB grotendeels verantwoordelijk voor de huidige problemen. Zij wilden Achilles er graag bij hebben in de eerste divisie en beloofden gouden bergen. Daarna werden er steeds meer eisen gesteld en kon Achilles niet meer terug. Uiteindelijk heeft de KNVB door punten in mindering te geven aan een club die formeel geen profclub was bijgedragen aan de degradatie. Achilles had veel meer  (financiële) steun moeten krijgen want de KNVB heeft ze uitgenodigd deel te nemen aan de voetbalpiramide. Het bestuur zit natuurlijk ook fout
 • KdG

  4 jaar geleden
  Waar is de over het paard getilde familie Derksen als het om het echie gaat?