De spelers van Achilles bedanken hun supporters.
Volledig scherm
PREMIUM
De spelers van Achilles bedanken hun supporters. © Ton Niessing

Achilles viert 90-jarig bestaan noodgedwongen in kantine dorpsgenoot: ‘Overeind krabbelen met 400 hondstrouwe leden’

GROESBEEK - ,,We hebben zeven magere jaren achter de rug. We komen van heel ver, maar we gaan nu betere jaren tegemoet. Geen vette jaren, maar wel betere jaren.”

Bert Arents (60) is sinds kort het aanspreekpunt binnen de commissie communicatie van Achilles ’29, de club die momenteel traint en speelt bij dorpsgenoot Germania. 

Het is een van de vijf commissies, die begin februari tijdens de algemene ledenvergadering van Achilles ingesteld werden. ,,Ook nog een technische commissie (onder aanvoering van Wilfred Schoonderbeek, ThM), een kantine commissie, een commissie projecten en activiteiten en een accommodatie commissie en een sponsor commissie", somt Arents op.

Quote

De drive om van Achilles '29 weer een mooie vereniging te maken, is groot

Bert Arents, Commissie communicatie van Achilles ’29
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?
    PREMIUM

    Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?

    BERG EN DAL - Inwoners van Berg en Dal hadden deze maand kunnen meepraten over ideeën die in het dorp leven. Het coronavirus gooit roet in het eten, maar ze kunnen nu wel wat langer over de plannen nadenken. De ‘dorpsagenda’ heet het project, waarin plannen worden geopperd om van Berg en Dal een dorp te houden waar het lekker toeven is voor jong en oud. Dat betekent dat voor de doelgroepen de voorzieningen wel goed moeten zijn. Maar er doemen wat problemen op.

Nijmegen e.o.