Achilles’29 strijkt de vlag op De Heikant: ‘Het is een trieste zaak, maar het is zo’

VideoHet was vandaag weer eens een day after een ingrijpend nieuw hoofdstuk in het boek Achilles’29. Of beter gezegd: de soap-Achilles. Sportcomplex De Heikant bleef dicht, de teams moeten op zoek naar een plek om te spelen, en de vrijwilligers hebben er goed de pest in.

27 reacties

 • Ton

  2 jaar geleden
  Het hevreemdt mij nogal dat Derks naar Achilles bestuur(sleden) wijst als verantwoordelijk voor het faillissement, terwijl Derks zelf in het hestuur van STAA zat, met 2 man, en nu op slinkse wijze de inboedel heeft tekocht. Niks algemeen aangeboden. Er is op achterbakse wijze door de curator handjeklap met Derks gedaan.
 • buurman

  2 jaar geleden
  Zou de serie misschien al opgenomen zijn of denk je echt dat het dagelijks live uitgezonden wordt?
 • Leen

  2 jaar geleden
  Je vergeet iets; Derks heeft voor een failliete vereniging gezorgd waardoor meebieden onmogelijk was. Zelf hebben ze tijdelijk hun familiebedrijf verkocht voor een schijntje om geld te genereren voor de opkoop van de boedel om straks alles te verkopen en hun bedrijf weer terug te kopen waarmee zij overal vanaf zijn en de club ter ziele is waarmee ze weer het alleenrecht overal over hebben. Alles is met voorbedachte rade gebeurd, al heel lang, en Paul David; Nee, er zijn geen goede
 • Leen

  2 jaar geleden
  Iedereen kan roepen wat hij wil maar er was maar 1 oplossing mogelijk geweest en dat is dat de familie Derks zich vrijwillig had terug moeten trekken uit de Club nadat ze voor de ondergang hadden gezorgd. Dat hebben ze nagelaten omdat ze denken dat het zonder hen niet door kan gaan, omdat zij vinden dat ze Achilles'29 zijn en vanwege een totaal gebrek aan bescheidenheid en schuldgevoel. Daarna heeft alles zich opgestapeld en is het gevolg dat elke actie van hen een (logische) reactie opleverde waarvan ze bij voorbaat al wisten dat dat in hun voordeel zou zijn. Dat is wat er is gebeurd.
 • Tom Hond

  2 jaar geleden
  Komt dit ook op typisch groesbeek.

Nijmegen e.o.