Achttien smartlappenkoren zingen in Groesbeek

GROESBEEK – Ook de tiende editie van het Groesbeekse Smartlappenfestival is ondanks het wat minder warme weer toch een groot succes geworden. Naast de vele honderden zangers van de achttien smartlappenkoren uit heel Nederland waren velen duizenden bezoekers gekomen om met volle teugen te genieten van de bekende smartlappen die ten gehore werden gebracht.

4 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  ik kwam eigenlijk meer voor de gezelligheid met vrienden en biertje dan voor het smartlappen verhaal, maar als men dat leuk vind te doen (het zingen) dan prima.
 • Taxidriver

  3 jaar geleden
  Wat jammer Hein dat je op zijn Nimweegs gezegd nuilt over geluid dat ver draagt, wees toch blij dat er mensen zijn die Groesbeek zo promoten dat vele duizenden mensen naar dat mooie dorp komen om te genieten van de muziek en de lekkere hapjes en drankjes. Bijzonder veel waardering gaat uit naar de mensen die al jaren alles voorbereiden tot in de puntjes. Kom je er de volgende keer ook lekker van genieten, fijne dag verder Hein.
 • Opaboot

  3 jaar geleden
  Prachtige gebeurtenis.Gezellig druk. Gemoedelijk. Prima traditie !!!
 • Hein

  3 jaar geleden
  Ze moesten eens weten hoe ver dat geluid draagt.
 1. Ik was benieuwd wat ‘roodborstje’ in het Groesbeeks is, maar durfde het niet te vragen
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer
  1

  Ik was benieuwd wat ‘roodborst­je’ in het Groesbeeks is, maar durfde het niet te vragen

  De winter was kort, maar verrukkelijk. Zaterdagmiddag maakte ik een houtvuurtje in de tuin, het was hét moment voor een fijne sigaar. De lucht was helder, vanuit het oosten naderde de laatste koude avond. In mijn stadstuintje hebben mijn twee katten het voor het zeggen, maar omdat ze van luiheid inmiddels moddervet zijn geworden – een van hen heeft de bijnaam De Flespompoen, dan weet je genoeg - wagen zich steeds meer vogels in de buurt.
 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.