Lekker toeren op de motor. Niet voor iedereen een genoegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lekker toeren op de motor. Niet voor iedereen een genoegen. © Flip Franssen

Actiegroep is helemaal klaar met ‘geluidsterroristen op motoren’: ‘Doe iets aan de ziekmakende uitlaatherrie’

BERG EN DAL - Er moet snel iets gedaan worden aan de ‘ziekmakende uitlaatherrie van motorrijders’ in de gemeente Berg en Dal. Een actiegroep, waarvan de medestanders zo veel mogelijk anoniem willen blijven, dringt bij de gemeente aan op maatregelen. 

86 reacties

 • Pjotr

  1 jaar geleden
  Hoogste tijd om in die gemeente en ook in Nijmegen al het gemotoriseerd verkeer op twee wielen op veel plaatsen te verbieden. Te beginnen in de Ooipolder en centra van gemeenten. In Enschede zijn ze op de goede weg sinds 1 september.
 • whistleblower

  1 jaar geleden
  bagateliseren zoals de meeste zogenaamd goede motorrijders doen!de overgrote meerderheid zit tenminste met zijn/haar tengels aan de uitlaat, anders hoor je er gewoon niet bij (!)dit soort opmerkingen zijn donald trump taktieken en erg onfatsoenlijk op zijn zachts gezegdde dief verwijt de politieagent, typisch voor de meerderheid van motorrijdend Nederland, gewoon om van te kotsen ;(
 • whistleblower

  1 jaar geleden
  miauwert, nooit eens positief, als ik zon poes was ging ik bij kittekat aan de gehaktmolen werken en ....................
 • robert jan bruin

  1 jaar geleden
  Handhaven, handhaven, handhaven..........
 • RKK

  1 jaar geleden
  Wat ik dan graag zou willen zien is dat de grote groep motorrijders iets gaat zeggen tegen de kleine groep die het voor hun verpesten. Ik zie dat in de praktijk ook niet gebeuren. Geld voor alles hoor, als ik weer eens hoor dat een kleine groep het voor de grote groep verpest denk ik altijd, waarom spreekt de grote groep deze groep dan niet gewoon hier op aan!

Nijmegen e.o.