De foto van de actie die IndyMedia en Civitas Christiana delen op hun websites.
Volledig scherm
De foto van de actie die IndyMedia en Civitas Christiana delen op hun websites. © Civitas Christiana

Affiche op deur gespijkerd bij Civitas Christiana, stichting voelt zich bedreigd

UPDATEHEILIG LANDSTICHTING - Actievoerders hebben het onderkomen van de katholieke stichting Civitas Christiana in Heilig Landstichting beklad. Ze plakten stickers op muren en ramen. Op de voordeur was een affiche met een 'progressieve stellingname’ gespijkerd. Civitas Christiana-voorman Hugo Bos voelt zich bedreigd. Website IndyMedia vindt het ‘een sympathieke actie'.

6 reacties

 • ansdepoes

  4 jaar geleden
  Er zijn mensen die zich altijd bedreigd voelen zonder reden  Anders geaard zijn is prima maar reclame er voor  maken en overdrijven gedoe  niet
 • Ruud Andriessen

  4 jaar geleden
  Civitas Christiana is een intolerante instelling. De discussie met andere extremen ligt voor de hand alleen is het voor hun interessant, omdat ze in de publiciteit komen. Mensen leven in hun eigen omstandigheid/werkelijkheid en daarom is hun ideologische uitwisseling nutteloos.  Waarschuw me maar als ze uit hun roes zijn gekomen. 
 • EvilAdmin

  4 jaar geleden
  Links terrorisme is ook terrorisme. Ik roep iedereen hiertegen te protesteren en een standpunt in te nemen. Dit is waarom zwarte piet moet blijven. Niet vanwege dat kleurtje, dat is op zich onbelangrijk. Maar omdat dit tuig zich dan gesterkt voelt, en dan is het hek van de dam. Geef je eenmaal toe, wordt het nog velen malen erger!
 • KNijmegenaar

  4 jaar geleden
  Al vind ik de nodige standpunten van deze stichting zeer abject, nog veel erger vind ik de standpunten en vooral handelswijze van de doorgaans zeer gewelddadige links fascistische clubs die ook verantwoordelijk zijn voor deze actie..Indymedia is een broeinest van deze lieden die bijvoorbeeld ook destijds tijdens de G20 top half Hamburg gesloopt en vernield hebben.
 • Billie84

  4 jaar geleden
  Ow als je hiervoor aangifte kunt doen, zal ik dat ook gaan doen naar deze stichting aangezien ik als homoseksueel wel degelijk bedreigd voel door deze onsmakelijke organisatie!