De reptielenschermen langs het fietspad in de spoorkuil in Groesbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
De reptielenschermen langs het fietspad in de spoorkuil in Groesbeek. © DG

Al bijna 2 ton uitgegeven aan tunneltjes: toch weer 55 zandhagedissen gesneuveld op fietspad in Groesbeek

GROESBEEK - Er zijn dit seizoen 55 beschermde zandhagedissen gesneuveld op het fietspad in de spoorkuil in Groesbeek. De Werkgroep Milieubeheer Groesbeek (WMG) dringt aan op extra reptielenschermen.

27 reacties

 • Leen

  2 jaar geleden
  Ja precies Frans, en de 4 personen uit het vorige college die dat toen onrechtmatig hebben gedaan zijn er allemaal niet meer. Daar verschuilt het huidige college zich weer achter dus de kwestie blijft maar doorgaan. WMG heeft groot gelijk maar krijgt nu de schuld terwijl zij dit niet hebben veroorzaakt. Afspraak is afspraak.
 • Biker

  2 jaar geleden
  Statistisch gezien zou je zeggen als het klopt die 55 stuks dan zitten er ook zat. Er zijn in de directe omgeving nog tal van andere betonnen fietspaden door de bossen/natuur daar hoor je niets over platgereden hagedissen. Speelt het daar niet? 
 • Ikke

  2 jaar geleden
  Het wordt eens tijd om in de vriezer van de voorzitter te gaan kijken. Ik geloof er namelijk geen bal van. Volgens mij zijn er in het gehele bos geen 55 van die beestjes
 • IkWeetHetOokNietMeer

  2 jaar geleden
  Waarom? De meeste ouderen hebben geld zat.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Het zou de gemeente Berg en Dal sieren om zelf te besluiten het fietspad af te sluiten en daarmee ook dit bestuurlijk drama af te sluiten.
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Nijmegen e.o.