Medewerkers van de gemeente Berg en Dal tellen op het gemeentehuis in Groesbeek de stemmen bij de laatste landelijke verkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van de gemeente Berg en Dal tellen op het gemeentehuis in Groesbeek de stemmen bij de laatste landelijke verkiezingen. © Theo Peeters

Ambtenaren ziek thuis door intimiderende burgers, gemeente Berg en Dal is het zat: ‘Stop dit agressieve gedrag, wij zijn ook mensen’

GROESBEEK - Het weghalen van een kritisch spandoek over wethouder Nelson Verheul blijkt een bewust statement van het Berg en Dalse gemeentebestuur. Gericht tegen ‘onbeschofte bejegening van ambtenaren’. Gemeentepersoneel kampt met gezondheidsklachten na intimidatie door burgers.

41 reacties

 • PGH litjens

  2 weken geleden
  Het is jammer dat registeraccountants en rechters in deze en andere zaken zo weinig naar het belang van de consument kijken. Ze zouden dat beter moeten wegen. Nu is het zo dat dat na 6 jaar verjaard is dus voordat de zaak op feiten bekend wordt is het al te laat. Zeer kwalijke ontwikkeling. In de politiek ontbreekt eigenlijk de partij van de consument. En consument is uiteindelijk ook weer iedere kiezer.
 • PGH litjens

  3 weken geleden
  Videoland gaat film maken over deze affaire.
 • PGH litjens

  3 weken geleden
  Het probleem van de kinderopvangtoeslagouders roept steeds meer vragen op. Op een gegeven moment komen deze slachtoffers bij de gemeentes. Het geld is op. Dan moet er toch naar de reden gevraagd worden. Dan moet er toch een lampje gaan branden als zoveel slachtoffers de kinderopvangtoeslag aanwijzen. Dit is gemiddeld 120 slachtoffers per gemeente. Zullen niet allemaal bijstand nodig hebben. Dit geeft wel te denken.
 • PGH litjens

  3 weken geleden
  Gisteravond bij nieuwsuur de staatssecretaris van de belastingdienst , inmiddels 47.000 slachtoffers die tot maximaal 12 jaar terug in de ellende hebben gezeten. Dan moet ook de hele rechtsspraak en advocatuur maar eens terug kijken hoe dit kan. Burgers allemaal standaard toegang geven tot online informatiesysteem met alle wetten en geanonimiseerde problemen met uitspraken. Moet maar eens over nagedacht worden.
 • PGH litjens

  4 weken geleden
  Een mens is geen algoritme. Iedereen heeft recht op een fatsoenlijk leven.

Nijmegen e.o.