Volledig scherm
De man raakte niet gewond. Hij kon op eigen gelegenheid uit de zwaar beschadigde auto komen. © Joop Verstraaten

Auto slaat twee keer over de kop, bestuurder verlaat beschadigde auto ongeschonden

GROESBEEK – Een 29-jarige automobilist uit Kleef (D) is donderdagavond rond half zeven op de Hoge Horst in Groesbeek met zijn auto tweemaal over de kop geslagen, en vervolgens op de kop in een droge sloot tot stilstand gekomen. 

De man raakte niet gewond. Hij kon op eigen gelegenheid uit de zwaar beschadigde auto komen.

Hij verklaarde dat hij schrok van een auto die vanuit een uitrit de weg op wilde. Zijn auto raakte in een slip en sloeg tot tweemaal over de kop. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kringloopwinkel Groesbeek steun en toeverlaat van de voedselbank
    PREMIUM

    Kringloop­win­kel Groesbeek steun en toeverlaat van de voedsel­bank

    GROESBEEK - De economie groeit, maar niet voor iedereen. De kringloopwinkel in Groesbeek trekt steeds meer klanten en nog steeds doen zo'n 100 gezinnen een beroep op de voedselbank. Op een gemiddelde zaterdag trekt de kringloopwinkel aan de Industrieweg in Groesbeek tegenwoordig tussen de 400 en 500 kopende bezoekers. Een fikse groei, want toen de Kringloop in 2012 van start ging, waren dat er tussen de 100 en de 200.

Nijmegen e.o.