Volledig scherm
De man raakte niet gewond. Hij kon op eigen gelegenheid uit de zwaar beschadigde auto komen. © Joop Verstraaten

Auto slaat twee keer over de kop, bestuurder verlaat beschadigde auto ongeschonden

GROESBEEK – Een 29-jarige automobilist uit Kleef (D) is donderdagavond rond half zeven op de Hoge Horst in Groesbeek met zijn auto tweemaal over de kop geslagen, en vervolgens op de kop in een droge sloot tot stilstand gekomen. 

De man raakte niet gewond. Hij kon op eigen gelegenheid uit de zwaar beschadigde auto komen.

Hij verklaarde dat hij schrok van een auto die vanuit een uitrit de weg op wilde. Zijn auto raakte in een slip en sloeg tot tweemaal over de kop. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bestuurder Achilles beschuldigd van ongeoorloofde overboeking; beslag op sportpark
    PREMIUM

    Bestuurder Achilles beschul­digd van ongeoor­loof­de overboe­king; beslag op sportpark

    GROESBEEK - De curator die het faillissement van Achilles’29 afhandelt heeft beslag laten leggen op het sportpark van die Groesbeekse voetbalclub. Vanuit de Achilles’29 BV, de voormalige proftak, is vlak voor het faillissement door de toenmalige bestuurder Elrie Bakker-Derks nog geld overgeboekt naar de stichting die sportpark De Heikant beheert en waar de familie Derks in het bestuur zit. Om dat terug te krijgen, heeft de curator nu dus beslag laten leggen op het sportpark.

Nijmegen e.o.