Volledig scherm
Auto belandt op zijkant nadat deze slipte en de bestuurder de macht over het stuur verloor. © Joop Verstraaten

Auto slipt en belandt op zijkant in Milsbeek

MILSBEEK - Een bestuurder is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn auto slipte in Milsbeek.  Hij reed tegen een talud en uiteindelijk kwam de auto op de zijkant tot stilstand. De man kon samen met twee andere inzittenden op eigen gelegenheid de auto verlaten. 

Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur op de Holleweg in Milsbeek. Het slachtoffer kwam uit de richting Groesbeek en plotseling ging zijn auto aan het slingeren, waarbij zijn auto op de zijkant terecht kwam. Omdat de melding kwam dat een van de inzittenden van de auto nek letsel had opgelopen bij het ongeval kwam een ambulance met spoed ter plaatsen. Deze heeft hem met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel politie van Groesbeek als van Limburg Noord hebben het verkeer in goede banen weten te leiden. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.