Automobiliste schrikt van overstekend dier en belandt met auto op zijkant

videoGROESBEEK – Een Duitse automobiliste is zaterdag in Groesbeek met haar auto op de zijkant terechtgekomen, nadat ze schrok van een overstekend dier. Dat gebeurde rond 22.45 uur op de Oude Kleefsebaan, enkele tientallen meters voor de grensovergang Wyler. 

De vrouw raakte de macht over het stuur kwijt en belandde aan de linkerkant van de weg tegen een hekwerk. Daarbij kwam de auto op de zijkant. Uit eigen beweging heeft het slachtoffer haar auto verlaten. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de Oude Kleefsebaan afgezet voor alle verkeer. 

De vrouw is door ambulancepersoneel onderzocht, maar is niet ernstig gewond geraakt. De auto is zwaar beschadigd geraakt en door een bergingsbedrijf afgesleept.

Volledig scherm
© Joop Verstraaten
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zeldzame bloedzuigers maken Gelderse Poort blij
    PREMIUM

    Zeldzame bloedzui­gers maken Gelderse Poort blij

    OOIJ - Trappel met lieslaarzen aan in een ondiepe poel in de Gelderse Poort, en voor je het weet zit het rubber vol met bloedzuigers. Geen gewone kleintjes, maar de zeldzame medicinale bloedzuiger, de grootste soort van Nederland die zo'n 15 centimeter lang is. Van de slechts twintig tot dertig plaatsen waar het waterbeestje voorkomt, geldt de Gelderse Poort als een van de populairste stekken. In een van de poeltjes werden in een uur tijd maar liefst 169 bloedzuigers gevonden.

Nijmegen e.o.