Volledig scherm
PREMIUM
Willie Kamps wijst de scheuren in zijn huis aan. © Theo Peeters

Berg en Dal niet aansprakelijk voor verzakken woning Willie Kamps

ARNHEM - De gemeente Berg en Dal is niet aansprakelijk voor het verzakken van de woning  van Willie Kamps aan de Bosstraat in Groesbeek. De rechtbank in Arnhem heeft althans de vordering van Kamps afgewezen.

Kamps stapte naar de rechter omdat het riool voor zijn woning aan de Bosstraat bij hevige regenval overstroomt. Dat komt, aldus Kamps, omdat er in de rioolbuis voor zijn huis een zogenoemde knijpconstructie zit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners Hobbemaweg in Groesbeek: ‘laatste oudjaar was een hel’

    Bewoners Hobbemaweg in Groesbeek: ‘laatste oudjaar was een hel’

    GROESBEEK - De Hobbemaweg in Groesbeek wil graag als proef dienen voor een vuurwerkvrije zone. De afgelopen jaarwisseling wordt door bewoners getypeerd als een 'hel': ‘de buurt is in een bizarre nacht terecht gekomen. De autoriteiten waren niet in staat om in te grijpen. Het gevolg was een compleet verziekt oud op nieuw en schade die niet te verhalen is op de veroorzakers. Sommigen hebben tot 3500 euro schade geleden.’

Nijmegen e.o.