Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Eveline Van Elk

Bestuurder Achilles beschuldigd van ongeoorloofde overboeking; beslag op sportpark

GROESBEEK - De curator die het faillissement van Achilles’29 afhandelt heeft beslag laten leggen op het sportpark van die Groesbeekse voetbalclub. Vanuit de Achilles’29 BV, de voormalige proftak, is vlak voor het faillissement door de toenmalige bestuurder Elrie Bakker-Derks nog geld overgeboekt naar de stichting die sportpark De Heikant beheert en waar de familie Derks in het bestuur zit. Om dat terug te krijgen, heeft de curator nu dus beslag laten leggen op het sportpark.

21 reacties

 • Waterrat

  4 jaar geleden
  En de naam voor die serie wordt: De bal rolt raar... ;-)
 • depapa

  4 jaar geleden
  De Derks Family.
 • KERKHOFF

  4 jaar geleden
  en waar mochten we deze info van de vergoeding van een ton per jaar vernemen? En Hoe groot is het perceel, welke onderhoudskosten (gemeentelijke belastingen/waterschapsbelasting/vermogensheffingen/en noem nog maar een paar van die overheidsbemoeienissen op) brengt deze mee? Het is helaas (eigen ervaring met betrekking verhuur van onroerende goederen) niet alles goud wat er blinkt. Met betrekking van de voetbal club wordt in mijn beleving door de betrokkene veel te kort door de bocht uitlatingen gegeven. Inhoudelijke feiten worden i.m.b. overschaduwd door (onbezonnen) kreten en uitlatingen.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Henk wie zegt dat Achilles 29 gewoon kan doorgaan?Volgens mij staat dat nog helemaal niet vast.Achilles 29 heeft zelf ook al aangegeven tegen die maandelijkse afdracht van € 9.000 aan te hoesten om maar eens iets te noemen, maar er is nog veel meer natuurlijk, u weet dat ook.
 • Ook

  4 jaar geleden
  Met alle respect hoor KERKHOFF zolang die voetbalvereniging bijna een ton per jaar moet afdragen aan de familiestichting voor het gebruik van het sportpark en dus niet eens voor het gebruik van de opstallen want die behoren de vereniging zelf toe, kan ik alleen maar concluderen dat ACHILLES 29 niets anders is voor de hele familie DERKS dan een verdienmodel.Daarmee is volgens mij ook tegelijk bewezen dat al die energie vanuit de familie DERKS uiteindelijk slechts het eigen belang heeft gediend.