Een vorige editie van het Mega Piraten Festijn in het Goffertpark in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vorige editie van het Mega Piraten Festijn in het Goffertpark in Nijmegen. © Bert Beelen

Boekingsbureau Lukassen Produkties verwacht een omzet van 0 euro: ‘Annuleren is een verboden woord’

OOIJ - Normaal verwerkt boekingskantoor Lukassen Produkties zo’n 3000 aanvragen voor artiesten, bands of dj’s. Door de coronacrisis regent het nu vooral afgelastingen bij de Ooijse onderneming, al is verplaatsen voorlopig nog het toverwoord.

Annuleren is binnen het Ooijse bedrijf Lukassen Produkties (goed voor het verwerken van ruim 3000 boekingen in een normaal jaar) uitgeroepen tot een verboden woord. Als de planning van artiest én klant het maar even toelaat, wordt een evenement verzet. Ook om muzikanten tegemoet te komen.

Quote

Ik denk dat er minder vakanties worden geboekt. Daar kan de evenemen­ten­bran­che later dit jaar van profiteren

Leon Lukassen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?
    PREMIUM

    Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?

    BERG EN DAL - Inwoners van Berg en Dal hadden deze maand kunnen meepraten over ideeën die in het dorp leven. Het coronavirus gooit roet in het eten, maar ze kunnen nu wel wat langer over de plannen nadenken. De ‘dorpsagenda’ heet het project, waarin plannen worden geopperd om van Berg en Dal een dorp te houden waar het lekker toeven is voor jong en oud. Dat betekent dat voor de doelgroepen de voorzieningen wel goed moeten zijn. Maar er doemen wat problemen op.

Nijmegen e.o.