Boeren willen vaker politici thuis gaan opzoeken: ‘Zo doen wij dat op het platteland’

VideoUBBERGEN - Politici moeten er op rekenen op hun thuisadres  onaangekondigd bezoek te krijgen van boeren. De boeren die dinsdagavond D66-fractieleider Rob Jetten thuis bezochten, vinden het namelijk ‘heel normaal’ om dat te doen en zien er een goede manier in om met de politici in gesprek te komen.

77 reacties

 • Mikey

  6 maanden geleden
  Mijn respect voor die boeren? Helemaal niets. nul komma nul.
 • Martin

  6 maanden geleden
  Pim Fortuyn werd vermoord. Weliswaar niet thuis bij zijn voordeur, maar dan nog is dit voorval met Jetten vrij onschuldig .Hij krijgt zelfs een gratis overlevingspakket, Top!
 • Joseph

  6 maanden geleden
  De farmers krijgen ook flauwekul ambtenaren op bezoek, een bezoekje aan hun is maar heel gewoon De wethouder van een gemeente stapt ook zo maar onaangekondigd binnen  moet ook kunnen Mensen met openbare functies leven van en voor de gewone mens dus ook prive. De.activisten komen ook onaangekondigd bij de farmers en krijgen nog geen straf ook De farmers hebben groot gelijk , ze zouden deze rakkers eens goed bij hun testament moeten pakken zoals Van Aartsen overkwam
 • BertuitGelderland

  6 maanden geleden
  Beetje ‘off topic’ maar toch een reactie: in nederland geproduceerd voedsel hoort bij het veiligste en schoonste  voedsel in de wereld. Dit is niet altijd bekend, niet altijd begrepen en soms, opzettelijk niet verzwegen. 
 • Zomaariemand

  6 maanden geleden
  Die rijke minderheden ook altijd. 
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Nijmegen e.o.