In de bossen bij het plaatsje Dahlem - in de Eifel - werd al een windmolenpark gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
In de bossen bij het plaatsje Dahlem - in de Eifel - werd al een windmolenpark gebouwd. © DunoAir

Boerenorganisatie wil windmolens in Reichswald, in plaats van zonneparken in Berg en Dal: ‘Geen panelen op goede landbouwgrond’

GROESBEEK - Een windmolenpark op de grens van Groesbeek en Kranenburg in het Reichswald. Boerenorganisatie ZLTO ziet dat wel zitten. Ze pleit ervoor in een brief aan de gemeenteraad van Berg en Dal. 

6 reacties

 • Son Croonen

  4 dagen geleden
  En vergeten we gemakshalve hoe belangrijk bomen zijn? Landbouwgrond moet veel diverser, plaats daar eerst maar eens extra bomen terug.
 • j.m.h. Grutters

  4 dagen geleden
  Citaat Ons landschap wordt te grabbel gegooid ook met windmolens......
 • Johan Menting

  5 dagen geleden
  Ik snap nog steeds niet waarom niet de daken van de bedrijven terreinen niet vol gelegd worden met zonnepanelen. Tast geen woongenot aan, het bedrijf is zelfvoorzienend van stroom, geen schade voor natuur en milieu.
 • Johann Janssen

  5 dagen geleden
  belachelijk plan die lieden denken alleen maar aan geld verdienen. de omgeving zal hun een zorg zijn. recentelijk is de omgeving van Netterden ook verpest door aan de ene kant van het dorp 9 van die dingen te plaatsen. dieren die je daar zag zijn nu verdwenen. en dat alleen maar om een paa euro'tjes te verdienen. de volgende generaties zullen hier dankbaar voor zijn? denk toch echt niet!
 • sam Joosten

  5 dagen geleden
  Windmolens op landbouwgrond dus.

Nijmegen e.o.