Vlnr Willie, Gerrie en Frans Derks in de tuin van De Linde: 'Hoezo geen ruimte?'
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr Willie, Gerrie en Frans Derks in de tuin van De Linde: 'Hoezo geen ruimte?' © DG


De Linde moet week dicht blijven: coronaregels zouden overtreden zijn

updateGROESBEEK - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag party- en uitgaanscentrum in Groesbeek ontruimd omdat de coronaregels niet in acht zouden zijn genomen. Op dat moment waren er naar schatting zo'n 150 jongeren aanwezig, die gesommeerd werden het pand te verlaten. De Linde moet een week dicht blijven.

46 reacties

 • Leen

  10 maanden geleden
  Ik weet zeker dat jij Groesbeek en zijn inwoners echt niet door en door kent want dan had je deze reactie niet geplaatst. Maar vertel: wat hebben ze betekent voor Groesbeek? Ben benieuwd. En niet aankomen met feestjes, bruiloften, Carnaval of wat dan ook want dat was puur commercieel eigenbelang. Nee, wat hebben ze gedaan voor Groesbeek waar mensen beter van zijn geworden? 
 • Patrick

  10 maanden geleden
  Deze familie laat een spoor van vernieling achter. Lukt het ene project niet, dan verzinnen ze gewoon weer een ander project. Ongeacht de gedupeerden die zij vaak achter laten.
 • Almotikkruupe

  10 maanden geleden
  Ik ken de mensen van Derks niet persoonlijk. Maar ik als 42 jarige rasechte Nimwegenaar ken wel het dorp Groesbeek en zijn inwoners inmiddels door en door. Ik voel hier heel veel afgunst tegen deze ondernemende familie die al met al decennia lang heel veel voor Groesbeek betekend heeft. 
 • Ik heet geen Hennie, ik heet Jan

  10 maanden geleden
  De beelden spreken toch voor zich, pannenkoek
 • Tom Hond

  10 maanden geleden
  Die hele regel van 1,5 meter afstand valt niet te hand haven zelfs op dat fimpje is te zien dat het echt geen 1,5  met is dat ze van mekaar verwijdert zijn.En na een paar alcoholische drankjes op denkt niemand er meer aan.Zelf in winkels en op straat gaat dat niet lukken dus gewoon een onzinnige regel.Alleen als iedereen de eerste 10 jaar thuis blijf zal het mischien lukken.

Nijmegen e.o.