De woonboot van Hans Westgeest. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgedwongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje.
Volledig scherm
PREMIUM
De woonboot van Hans Westgeest. Door plotseling veranderd weer en waterstand kan zijn schip niet meer teruggesleept worden van de werf in Millingen naar de ligplaats bij Ooij. Noodgedwongen slapen hij en zijn vrouw in een schuurtje. © Theo Peeters


Woonbootman Hans ‘in nood’ doet de SP-tomaten in de aanbieding op de markt in Nijmegen

NIJMEGEN / OOIJ / MILLINGEN - Met posters in SP-stijl ‘en misschien ook wel tomaten’ probeert Hans Westgeest zaterdag een oplossing te forceren in de zaak rond zijn op een werf gestrande woonboot. De afgelopen dagen heeft hij weinig hoop op een goede afloop gekregen, zegt hij.

2 reacties

 • Piet Moenen

  1 maand geleden
  "Bij wethouder en ambtenaren proef ik een soort angst. Angst dat het schip blijft liggen en dat ik dan een ligplaats probeer af te dwingen" Dat is een opvatting zeg... zeggen ze dat ook als het een asielzoeker betreft? Lijkt mij dat je daar als overheid goede afspraken over kan maken.... O nee dat kan de overheid niet. Kijk maar naar de afspraken over vaccin onderzoek bij AstraZeneca...
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Daar zal toch wel iemand voor verzekerd zijn? De werf lijkt me...en anders had je naar een andere werf moeten gaan als deze zo link is.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.