Een van de laatste keren dat Bram en Dexx in Groesbeek samen waren.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de laatste keren dat Bram en Dexx in Groesbeek samen waren. © Eigen foto

Brams hond beet zijn bovenlip af toen hij schrok van vuurwerk, maanden later zijn ze er nog niet klaar mee

 GROESBEEK - De bordercollie Dexx schrok zo van een vuurwerkbom, dat hij in een reflex de 12-jarige Bram in zijn lip beet. Dat was in januari. Vier maanden later gaat het goed met de hond en de jongen, maar wonen ze apart.

7 reacties

 • Maarten Jansssen

  1 maand geleden
  @Renske Ķort Ik denk dat je niet veel over honden weet gezien je aannames.
 • Astrid Van Baarle

  1 maand geleden
  Renske Kort wat is jouw probleem? Als je zo gaat redeneren is geen enkel dier veilig als huisdier. Juist door kinderen onder begeleiding met dieren samen te laten wonen krijg je evenwichtige kinderen met verantwoordelijkheidsgevoel. Zowel de hond als de jongen en de ouders had hier géén schuld aan. Wel die onverantwoorde idioten die het cool vinden om overal met illegaal vuurwerk rond te lopen en af te steken op momenten dat het gevaar kan opleveren voor mens en dier.
 • ab Marle

  1 maand geleden
  Marie Louise Het het dreinende, dreigende deel van het volk dat niet bereid is om verstandige stappen te ondersteunen. Onder het mom dat het altijd zo gedaan is moet het dan ook maar zo blijven.
 • Renske Ķort

  1 maand geleden
  Bram is gewond geraakt doordat z'n ouders hem met een hond in huis hebben laten wonen. Dit keer was het vuurwerk en honden vallen door allerlei geluiden aan zoals: klapband, glas dat kapot valt, hoesten, niezen, deur die dicht valt, onweer en het huilen van een baby. Dat honden om dit soort 'redenen' aanvallen betekent dat ze niet veilig zijn als huisdier.
 • Marleen Verstraeten

  1 maand geleden
  nadenken kunnen die stumpers met hun geknal helaas niet.. want dat moet je kinderen leren, en hun ouders hebben daar lak aan. Ze moesten de ouders van dat gajes veel harder aanpakken, nu heben ze geen enkele motivatie om hun kroost netjes op te voeden. En de dupe worden daarvan degenen die wél hun best doen om iets op te bouwen. We mogen blij zijn dat de jongen niet blijvend verminkt is, en dat de hond nog leeft. Dat had heel anders kunnen aflopen.

Nijmegen e.o.