Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Brandweer brengt bewoonster via slaapkamerraam in veiligheid

MILLINGEN AAN DE RIJN – De bewoonster van een woning aan de Zeelandsestraat in Millingen aan de Rijn werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.30 uur wakker van de rookmelder. Direct werd de brandweer van Millingen aan de Rijn gealarmeerd. 

Ter plaatse bleek dat vanwege de rookontwikkeling de vrouw niet via de normale weg de woning kon verlaten. Met behulp van een ladder wist de brandweer de vrouw via het slaapkamerraam naar beneden te krijgen. Wonder boven wonder had het slachtoffer geen rook ingeademd . 

Waterschade

De keuken heeft de nodige brandschade opgelopen terwijl de zolder die boven de keuken gesitueerd was veel waterschade heeft opgelopen omdat er door de brand een waterleiding gesprongen was. De oorzaak van de brand, die in de keuken is ontstaan, is niet bekend. De vrouw is door buren opgevangen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.