Bridgen houdt de geest jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Bridgen houdt de geest jong. © Peter Franken

Bridgen tegen eenzaamheid en dementie in Berg en Dal

BERG EN DAL - De gemeente Berg en Dal geeft 17.500 euro subsidie aan het project 'denken en doen'. Drie bridgeclubs in de gemeente willen senioren aan het bridgen helpen. Om de eenzaamheid te bestrijden en de kans op geestelijke achteruitgang te verkleinen.

Antoon Kuhlmann houdt wel van straffe vergelijkingen. ,,We houden met de drie bridgeclubs wekelijks 300 ouderen een avond van de straat. Dat komt overeen met 30 voetbalelftallen."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?
    PREMIUM

    Een jeugdhonk in Berg en Dal zonder toezicht, goed idee?

    BERG EN DAL - Inwoners van Berg en Dal hadden deze maand kunnen meepraten over ideeën die in het dorp leven. Het coronavirus gooit roet in het eten, maar ze kunnen nu wel wat langer over de plannen nadenken. De ‘dorpsagenda’ heet het project, waarin plannen worden geopperd om van Berg en Dal een dorp te houden waar het lekker toeven is voor jong en oud. Dat betekent dat voor de doelgroepen de voorzieningen wel goed moeten zijn. Maar er doemen wat problemen op.

Nijmegen e.o.