De brouwers van D'n Drul Stollenberg: Arnoud Boonstra, Colin Reinders en Roland Boschman (vlnr), nu nog aan de slag in de brouwerij aan de Dorpsstraat in Groesbeek.
Volledig scherm
De brouwers van D'n Drul Stollenberg: Arnoud Boonstra, Colin Reinders en Roland Boschman (vlnr), nu nog aan de slag in de brouwerij aan de Dorpsstraat in Groesbeek. © Theo Peeters

Brouwers D'n Drul/Stollenberg vinden onderdak aan
de Wylerbaan bij Groesbeek

GROESBEEK - Brouwerij D'n Drul/Stollenberg verwacht eind juli van start te kunnen aan de Wylerbaan 14A in Groesbeek. In een nieuw te bouwen loods bij de boerderij van Hans Lamers krijgen de brouwers 350 vierkante meter tot hun  beschikking. 

0 reacties

 1. File door omvergeblazen vrachtwagen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind
  PREMIUM
  update | video
  5

  File door omvergebla­zen vrachtwa­gen op A50, ook op andere plaatsen schade en overlast door harde wind

  ERLECOM/NIJMEGEN/MALDEN/VEENENDAAL - De harde wind heeft dinsdag voor veel schade gezorgd in de regio. Even voor 16.00 uur waaide een vrachtwagen om op de A50, daardoor ontstond een lange file. Automobilisten moesten rekening houden met een vertraging van anderhalf uur. Ook waaide er een grote tent bij de McDonald's in Oosterhout, bij Nijmegen, om. Ook heeft de storm gevolgen voor mensen die een coronatest zouden doen. Het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen, de grootste testlocatie van de regio, is gesloten. Ook de vaccinatielocatie van de GGD in Malden is dicht, net als de coronateststraat in Veenendaal.
 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Nijmegen e.o.