Winkelen bij de ALDI in Kranenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelen bij de ALDI in Kranenburg. © Theo Peeters

Btw omhoog: Zo bespaar je in Duitsland op je boodschappen

GROESBEEK - Voor drank en benzine gingen veel mensen al naar Duitsland, want; goedkoper. Nu de Btw op boodschappen in Nederland van 6 naar 9 procent is gegaan, zouden álle boodschappen voordeliger moeten zijn bij de oosterburen. Daar bleef het tarief namelijk hetzelfde. Tijd voor een vergelijkingsonderzoek. 

Met een klein boodschappenlijstje in de hand nemen we de proef op de som. In de Aldi's in Groesbeek en Kranenburg kopen we dezelfde producten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’
    PREMIUM

    Zondag 21 graden en zon: hoe voorkom je nieuwe topdrukte? ‘Maak een ommetje vanuit huis’

    NIJMEGEN / NEDERASSELT / SINT ANTHONIS - Zondag wordt een prachtige dag: 21 graden en zon. Wandel je straks met je om milde frisheid verlegen neus toch weer schouder aan schouder in het vennengebied of de staatsbossen? Met de coronacrisis in het achterhoofd bereiden natuurorganisaties zich voor op een druk weekend. ,,Zolang het mooi weer is, staan wij in de hoogste staat van paraatheid.’’

Nijmegen e.o.