Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Verheijden

Burgemeester informeert raad over ‘Achilles-brief’

GROESBEEK - Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal informeert de gemeenteraad vandaag of morgen over de brief die hij schreef aan de rechter wegens het kort geding van de familie Derks tegen voetbalclub Achilles’29. De familie Derks uitte onlangs harde kritiek op die brief.

Op ruim twee A4'tjes geeft Slinkman een reactie op de dagvaarding van de familie Derks tegen Achilles. Hij doet dat omdat ook hij daarin wordt genoemd. De burgemeester zegt zich daarbij te willen beperken ‘tot hetgeen gezegd wordt over mijn optreden en dat van de onder mijn verantwoordelijkheid optredende politie’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezinnen

    Kinderhulp Bosnië probeert arme kinderen niet teleur te stellen: dringend behoefte aan gastgezin­nen

    Jaarlijks komen enkele tientallen Bosnische kinderen uit arme gezinnen een paar weken op vakantie in deze regio. Het wordt echter steeds lastiger gastgezinnen te vinden. Maar de bus vanuit Bosnië gaat rijden, hoe dan ook. Er kunnen 42 kinderen in, die zijn ook al geselecteerd door de vrijwilligers van de stichting Kinderhulp Bosnië. Het is alleen de vraag of een deel van die kinderen teleurgesteld moet worden omdat er in de regio niet voldoende gastgezinnen te vinden zijn.

Nijmegen e.o.