Het buitenoptreden van de Sunstreams 2.0 van afgelopen zondag werd voortijdig afgebroken. Omdat passanten bleven staan luisteren en dat leidde tot groepsvorming, zegt de burgemeester.
Volledig scherm
PREMIUM
Het buitenoptreden van de Sunstreams 2.0 van afgelopen zondag werd voortijdig afgebroken. Omdat passanten bleven staan luisteren en dat leidde tot groepsvorming, zegt de burgemeester. © Jos Eikholt

Burgemeester Slinkman: begrip voor afbreken
optreden Sunstreams 2.0

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal heeft begrip voor het feit dat handhavers van politie en gemeente afgelopen zondag een buitenoptreden van de Sunstreams 2.0 bij zorgcomplex de Kloostertuin in Groesbeek hebben afgebroken.

‘Toevallige voorbijgangers bleven massaal staan luisteren, met groepsvorming tot gevolg. Hierdoor werden de veiligheidsvoorschriften overtreden die gelden om de verspreiding  van het coronavirus tegen te gaan', aldus de burgemeester in een verklaring.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.