De vis werd duur betaald in Millingen.
Volledig scherm
PREMIUM
De vis werd duur betaald in Millingen.

Burgemeester Slinkman: ‘Geen willekeur bij
bekeuren vissertjes’

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal vindt niet dat er sprake was van willekeur toen recent een BOA van de gemeente in Millingen jonge vissertjes op de bon slingerde omdat ze een coronamaatregel (samenscholingsverbod) zouden overtreden.

10 reacties

 • Mimi

  3 jaar geleden
  Zolang ze in auto zitten en de afstand houden is het toch helemaal niet erg? 7 bent zeker nooit jong geweest azijnzeiken noem ik dit. 
 • Hendrikman

  3 jaar geleden
  Kinderen bekeuren dan spoor je echt niet, totaal de weg kwijt zulke BOA figuren, 
 • Leen

  3 jaar geleden
  En die Polen en Roemenen die jij bedoeld die vissen allemaal zonder vergunningen en vissen alles leeg. Elke Baars en Brasem die ze vangen gaat mee naar huis om op te vreten. Laat ze daar maar eens tegen optreden. Die gasten presteren het zelfs om ongevraagd door een wei heen te rijden en daar hun auto te laten staan vlak aan het water. Onvoorstelbaar aso. Ga maar kijken langs de Maas
 • Biker

  3 jaar geleden
  Ik vraag me af of dat als er 5/6 halfbezopen oost-Europese mannen dicht op elkaar aan de waterkant hadden gestaan of de BOA dan ook zo heldhaftig was geweest? Dit gebeurd nl nog steeds met grote regelmaat, evenals groepen jongeren/volwassenen die aan het water zitten te bbq/vissen en een grote zooi maken. Ik kan uit eigen ervaring melden dat ze dan liever dat vissertje dat 200mtr verderop zit controleren en een verbaal geven. Zulke helden zijn het de BOA's. Je moet je kapot schamen als je kinderen hiervoor bekeurd!
 • Koekoek

  3 jaar geleden
  De betreffende BOA moet zich de ogen uit zijn kop schamen. Jongens van 12 en 13 bekeuren die zich netjes aan de 1,5 meter regel houden en een paar honderd meter verderop horden met ouderen die zich op een veerpont proppen en overal schijt aan hebben, honderden fietsers op de dijk die vaak met 4 of meer een toertocht maken. Heb nog geen BOA gezien die daar tegen optreedt! Wat een lafbek ben je dan.Nee, in plaats daarvan de makkelijkste prooi pakken, na dit incident durven deze jongens en nog vele met hen de hengel niet meer te pakken. Goed gedaan kerel, wees trots op jezelf!