Achilles speelt sinds 2,5 jaar op de velden van Germania. Maar als het aan Germania ligt is dat eind juni verleden tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Achilles speelt sinds 2,5 jaar op de velden van Germania. Maar als het aan Germania ligt is dat eind juni verleden tijd. © Koen Verheijden

Burgemeester: zorgen over voortbestaan Germania en Achilles’29

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van Berg en Dal maakt zich zorgen over de toekomst van de Groesbeekse voetbalclubs Germania en Achilles '29.

11 reacties

 • A.M. Berben

  1 maand geleden
  @ Cor Hafner: Volgens mij is die hele zin (De gemeente....) alleen maar iets dat Achilles29 wel zou willen maar in het artikel hier in de krant lees ik daar echt helemaal niets over, dat bedoelde ik.
 • Cor Hafner

  1 maand geleden
  @ A.M. Berber, "De gemeente gaat een onderzoek doen naar de juridische haalbaarheid" ik weet niet hoe uw dit interpreteert, dat is voor mij duidelijk dat de gemeente Groesbeek er niet onwelwillend tegenover staat.
 • A.M. Berben

  1 maand geleden
  Inderdaad laat Achilles29 gedurende de laatste jaren overal een spoor achter van ruzie, gedoe en vooral veel geroep in de pers en in het dorp zelf. Tegelijkertijd is Germania zo vriendelijk geweest om Achilles29 op te vangen en wordt nu door Achilles'29 daarvoor op de bekende wijze "bedankt". Volgens mij is dit vooral te wijten aan de voorzitter van Achilles29. Ik lees overigens nergens dat de gemeente de mogelijkheid van een eigen kantine voor Achilles29 als optie ziet.
 • Kenneth Tharmaratnam

  1 maand geleden
  @Joop Peters: Als Germania en de stichting al iets te verbergen hebben, verwacht ik niet dat dat op Hemelvaartsdag n.a.v. dit artikel in een uurtje boven water komt.
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Stank voor dank. Germania laat het "dakloze" Achilles toe, zodat het kan blijven voetballen. Vervolgens gaat Achilles eisen stellen en probeert het de macht te grijpen bij de gastheer en probeert het ook nog eens de barinkomsten volledig op te eisen, die daar gelukkig niet in trapt. Alleen lijkt Slinkman nu wel voor de vuile trucjes te vallen. Als burgemeester zou hij daarboven moeten staan.

Nijmegen e.o.