Charmaine Gemin is finalist de Miss Beauty verkiezing van Gelderland 2020. Mocht deze winnen gaat ze naar de landelijk miss verkiezing.
Volledig scherm
PREMIUM
Charmaine Gemin is finalist de Miss Beauty verkiezing van Gelderland 2020. Mocht deze winnen gaat ze naar de landelijk miss verkiezing. © Theo Peeters

Charmaine (21) werd via haar Instagram gescout, nu is ze in de race voor de titel Miss Beauty of Gelderland

BREEDEWEG/NIJMEGEN - Organisaties voor missverkiezingen speuren naarstig het internet af op zoek naar geschikte kandidaten.Tijdens een onlangs gehouden castingdag voor de  verkiezing van Miss Beauty of Gelderland in Berg en Dal (150 gegadigden)  had naar schatting de helft zichzelf direct als kandidaat ingeschreven, de andere helft was eerst benaderd door een scout.  

Instagram en Facebook zijn dé social media waar de scouts op aanslaan. Ook Charmaine Gemin (21) uit Breedeweg, tegenwoordig Nijmegen, werd op die manier benaderd. Haar Instagram-account trok de aandacht. ,,We kijken op social media naar wat er in de biografie staat en naar de opleiding", zegt Tessa le Conge, president bij Miss Beauty of Gelderland. ,,En natuurlijk naar de foto's.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.