Clown Kwibus ( Theo van Grinsven) moet vertrekken uit zijn eigen kinderpretparadijs in Groesbeek. Voor de liefhebbers: de draaimolen is te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Clown Kwibus ( Theo van Grinsven) moet vertrekken uit zijn eigen kinderpretparadijs in Groesbeek. Voor de liefhebbers: de draaimolen is te koop. © Theo Peeters

Clown Kwibus is dakloos: ‘Kinderen zeiden dat ze hier de mooiste dag van hun leven hadden’

GROESBEEK - Zijn gezicht staat vrolijk, maar onder de schmink zit een verdrietig mens. Clown Kwibus alias Theo van Grinsven (73) moet zijn kinderpretparadijs aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek in de loop van volgend jaar verlaten. Hij moet plaats maken voor een woon-zorginstelling voor demente ouderen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
  PREMIUM

  De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

  GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’
 2. Zicht op ‘seksende mannen’ passé bij Nijmeegse Bisonbaai: bruggetje biedt uitkomst
  PREMIUM

  Zicht op ‘seksende mannen’ passé bij Nijmeegse Bisonbaai: bruggetje biedt uitkomst

  OOIJ - De nieuwe brug bij de Bisonbaai is klaar. Wandelaars hoeven nu niet meer langs ‘blote en seksende mannen’ te lopen. Na maanden bouwwerkzaamheden is deze week de 50 meter lange brug over een nevengeul van de Bisonbaai voltooid. Daardoor is het weer mogelijk om een rondje rond de zwemplas in de Ooijpolder te maken, zonder op de drukke dijk te komen. Ook de route van de populaire Trage Tocht Ooij is daarmee weer hersteld.

Nijmegen e.o.