Jorn Rutten (rechts), Jens Kamps en Rick de Vos (links) dachten al het veld van De Treffers  op te mogen. Maar dit is nog gesloten tot 28 april.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorn Rutten (rechts), Jens Kamps en Rick de Vos (links) dachten al het veld van De Treffers op te mogen. Maar dit is nog gesloten tot 28 april. © Theo Peeters

Clubs werken hard aan plannen voor opstart jeugdtrainingen: ‘Mooi dat ze weer contact hebben met hun vriendjes’

GROESBEEK - Sportclubs in de regio Rijk van Nijmegen bereiden zich voor om de trainingen voor jeugdleden te hervatten. De bestuursleden van de verenigingen zijn druk in overleg om onder de versoepelde coronamaatregelen jongeren weer te kunnen laten sporten.

Dat blijkt uit een rondgang langs een aantal sportclubs. Premier Mark Rutte kondigde dinsdagavond tijdens de persconferentie aan dat deze groep weer mag gaan trainen onder strikte voorwaarden. Een andere taak was het sporten faciliteren voor niet-leden. Clubs staan daar ook voor open, maar beginnen eerst met het opstarten van de eigen teams. De jongste sporters mogen vanaf 29 april weer beginnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.