In Groesbeek gaat de SuperCoop aan de Pannestraat sluiten. De deuren gaan op 19 december om 13.00 definitief dicht.
Volledig scherm
PREMIUM
In Groesbeek gaat de SuperCoop aan de Pannestraat sluiten. De deuren gaan op 19 december om 13.00 definitief dicht. © Theo Peeters

Coop aan Pannenstraat in Groesbeek gaat sluiten: ‘Dank aan al het personeel voor alle fijne jaren boodschappen doen’

GROESBEEK - De Coop-supermarkt aan de Pannenstraat in Groesbeek gaat sluiten. Op 19 december is de winkel voor de laatste keer open. De medewerkers - naar verluidt alles bij elkaar zo’n dertig - kunnen bij andere Coop-vestigingen in de regio aan de bak.

5 reacties

 • KERKHOFF

  2 maanden geleden
  Waar 4 winkels gevestigd zijn is er altijd ruimte voor een 5e. Als er 1 winkel zit of geheel geen winkel hoef je er geen winkel te openen. Er is dan geen "loop" van publiek. Sterker nog, indien de "politiek" zich gaat bemoeien met het winkel aanbod mag dit gelezen worden als dat het faillissement van de gevestigde winkels al op het radarscherm waar te nemen is.
 • Wijsamen

  2 maanden geleden
  Bedankt voor jullie vriendelijkheid en inzet! Veel geluk en succes in jullie nieuwe werkomgeving waar dan ook! Van buurtbewoners die jullie gaan missen.
 • Jaap

  2 maanden geleden
  Brood koop je bij de bakker net zoals je vlees bij de slager koopt!
 • KNijmegenaar

  2 maanden geleden
  Ik heb me altijd al verbaasd over de hoge supermarktdichtheid van Groesbeek. Daarbij dan ook nog in aanmerking genomen dat Kranenburg met zijn Aldi Süd, Penny markt, Drogerie Markt (DM) en Rewe Dortmund, met veel goedkopere producten, ook niet ver is. Ikzelf vind de Coop, zeker ten opzichte van de AH en Jan Linders niet zo een aantrekkelijke supermarkt en nogal vaak ook duurder. De Willem Groenwoudt was destijds wellicht net zo onaantrekkelijk, maar in mijn herinnering wel voordelig, zeker met de aanbiedingen.
 • Ikke

  2 maanden geleden
  Was helaas wel te voorzien ik kom daar al, al die jaren sinds Groenewoudt. Jammer fijn personeel, goed brood. Op naar Jan Linders zo denk ik.
 1. Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet
  Play

  Collega's brengen zieke agent Harry (62) een laatste groet

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning

Nijmegen e.o.