Martijn van der Hogen van Sous les eglises in Beek-Ubbergen
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn van der Hogen van Sous les eglises in Beek-Ubbergen © Foto: Bert Beelen

Coronabewijs om een biertje te drinken? Deze kroegbazen zijn er voor of juist tegen

update | videoCafés, bioscopen, theaters, evenementen en festivals mogen weer van start. Het sociale leven komt weer op gang. Maar voor alles is vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs nodig. De één ‘maakt er wel wat van’, de ander ziet er helemaal niets in. 

62 reacties

 • Nico Garretsen

  2 maanden geleden
  @theo houkes. De enigste persoon die ik vernoemde was net als u. Vervolgens was er een citaat uit een onderzoek. Deze citaat was letterlijk de andere persoon had een verdraaide berichtgeving geplaats uit dit onderzoek met sluikreclame. Daarna volgde een bron vermelding. De bronvermelding die ik gebruikte verwees naar de universiteit die dit artikel had gepubliceerd en dit had de andere persoon in kwestie er ook staan. Dus ik zie niet wat hier fout aan kan zijn.
 • B. Paassen

  3 maanden geleden
  Niet uit te voeren en al helemaal niet te handhaven. In Doetinchem is meer dan 85% gevaccineerd dus gewoon open zonder controle.
 • theo houkes

  3 maanden geleden
  Nico Garretsen je mag geen namen noemen in het artikel heb ik ook eens gehad had ik de wijkagent voor de deur staan. Je mag geen namen gebruiken niet vloeken schelden enz
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  Kroegbazen en zaniken gaat prima in één zin. Ze moeten toch een de leeftijden checken? Het rookverbod handhaven? Waarom is een snelle QR-scan dan opeens zo'n groot probleem? In Duitsland, Frankrijk en België gaat dat prima. Maar ja, als je van meet af aan al een hoop geschreeuw laat horen als kroegbaas dan verlies je op een gegeven moment wel je geloofwaardigheid als gesprekspartner.
 • Ronnie Waandel

  3 maanden geleden
  Ik weet het niet zeker, wellicht kan er een jurist kijken naar de wettelijkheid van dit hele gedoe. Volgens mij mag een kroeg toch niet zomaar in medische historie van personen snuffelen d.m.v. die staats-app?
 1. Compleet nieuwe wijk in Groesbeek/De Horst: laatste woning op de Heikant is verkocht
  PREMIUM

  Compleet nieuwe wijk in Groesbeek/De Horst: laatste woning op de Heikant is verkocht

  GROESBEEK/DE HORST - De eerste woning werd verkocht in 2011: de laatste woning in de nieuwe wijk De Heikant in Groesbeek/De Horst begin deze week. De vlag ging uit bij Hofmans Vastgoed van Harold Bons en zijn zonen Stan en Steven. Zij lieten hier de afgelopen tien jaar een nieuwe wijk met in totaal 99 huizen bouwen: twee-onder-eenkappers, rijtjes- en hoekhuizen en patiowoningen. Een miljoenenproject.

Nijmegen e.o.