Het spoortje slaapt sinds 1991. Hier de grensovergang tussen Groesbeek en Kranenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het spoortje slaapt sinds 1991. Hier de grensovergang tussen Groesbeek en Kranenburg.

D66 wil onderzoek naar spoortunnel in Groesbeek

GROESBEEK - Kan er een onderzoek komen naar een spoortunnel in Groesbeek? Een ondergronds traject zodat de dorpskern geen hinder ondervindt mocht er ooit weer een trein gaan rijden tussen Nijmegen en Kleef.

24 reacties

 • Jeroen Janssen

  3 weken geleden
  Is het weer komkommer tijd? Waarom mag het buitengebied wel hinder ondervinden en de dorpskern niet?
 • R Nobel

  1 maand geleden
  De stropoppen vliegen ons om de oren... We hebben het nier niet over ICE's, goederentreinen, spoorverdubbeling, electrificatie of "supercomfortabel". We hebben het over een bestaand stukje spoor, waarop je iets kunt laten rijden dat de reistijd verkort. Nog maar weer een is een onderzoek komt op mij over als een smoes om niks te doen
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  @MF Leuren nest zijn die bussen energieneutraal of oude diesels. dan toch maar een super comfortabele trien naar kleef en het duitse achterland.
 • MF Leuren

  1 maand geleden
  Er rijden toch bussen. Opgelost. Next.
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Wij zeuren in Nijmegen toch ook niet over treinen waar Groesbekers gebruikt van maken? Kleef is echt een verademing om te winkelen en de grotere duitse steden zijn nog mooier.
 1. Doorgaan van Tributeparty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’
  PREMIUM
  1

  Doorgaan van Tributepar­ty bij de Wolfsberg nog steeds onzeker: ‘We weten nog niet waar we aan toe zijn’

  GROESBEEK - Meerdaagse festivals gaan deze zomer definitief niet door, maakte het kabinet maandag bekend. Maar de organisatie van de traditionele Tributeparty van de Wolfsberg in Groesbeek weet nog steeds niet waar ze aan toe is. Voor zaterdag 21 en zondag 22 augustus zijn er in totaal inmiddels 5500 tickets verkocht voor de party, maar het is twijfelachtig of ze allemaal terecht kunnen.

Nijmegen e.o.