Oud-buschauffeur en KBO-bestuurdlid Bert Roodbeen vindt dat het té lang heeft geduurd voor de bus terugkeerde in Ooij-centrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-buschauffeur en KBO-bestuurdlid Bert Roodbeen vindt dat het té lang heeft geduurd voor de bus terugkeerde in Ooij-centrum. © Theo Peeters

De bus is terug in Ooij, maar voor hoe lang?

OOIJ - Inwoners van Ooij kunnen weer dicht bij huis op de bus stappen. Sinds deze week rijdt lijn 80 weer dóór het dorp, in plaats van erlangs. Maar blijft dat zo? Ooij is te smal voor bussen, vindt vervoerder Breng. Wethouder Sylvia Fleuren dreigt op de trekker te stappen om het tegendeel te bewijzen.

3 reacties

 • Marleen Verstraeten

  5 maanden geleden
  Wethouder Sylvia Fleuren snapt allicht niet dat een bus vooral LANGER is dan een trekkertje.. ze moet zelf maar eens als passagier meerijden met een bus als het regent en donker is dan zijn de stukjes door de dorpen echt geen lolletje.
 • e.c.th roodbeen

  5 maanden geleden
  Gelukkig staan er niet iedere dqg een rouwwagen voorde kerk, en een beetje respect zou ook mooi zijn1
 • Jo Lit

  5 maanden geleden
  Nou er is wel een probleem,als er een begrafenis is. Dan is het bij de kerk zo smal dat er een fietser en een auto vaak mekaar niet kunnen passeren . Heb wel eens meegemaakt dat ik met een bestelbus ook een andere bestelbus tegenkwam en dan moet er 1 toch achteruit. Stel dat met een stadsbus is ,sta je vast totdat de stoet voorbij is. Dan zie je 3-4 kist dragers buiten staan en die doen geen moer. Als die nou met een walkietalkie het verkeer gaan regelen . Weleens gezien dat de bus terugdraaide

Nijmegen e.o.