Volledig scherm
Ria Kok is de prinses carnaval van Ooij. © Henk Baron

Deurzakkers Ooij hebben een prinses

OOIJ – Voor de eerste maal in de geschiedenis van carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij is er een prinses carnaval. Tijdens de traditionele pronkzitting werd de 57-jarige Rita Kok gepresenteerd als de nieuwe prinses van Ooij, de Furst Lady van het Fustendom. 

Zij volgt Prins Erwin de zelfverzekerde op. Rita is getrouwd met Ary Kok- die zelf 10 jaar geleden carnavalsprins van De Deurzakkers is geweest- Rita runt in het dagelijks leven een dierenpension in Erlecom. Samen met de hofdames Wilma Arens en Jolanda van der Krabben–Koppers en de adjudanten haar man Ary Kok, zoon Michiel Kok en Peter van Rens zullen zij het komend carnavalsseizoen de scepter zwaaien over Ooij dat tijdens deze dagen omgedoopt is tot Fustendom.

Volledig scherm
Vlnr Peter van Rens, Michiel Kok, hofdame Wilma Arens, Prinses Rita Kok, hofdame Jolanda van der Krabben en adjudant Ary Kok. © Henk Baron
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.