Winkelpand aan de Schellingshof in Beek staat leeg en te huur
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelpand aan de Schellingshof in Beek staat leeg en te huur © Paul Rapp

Deze winkel in Beek staat al zeventien jaar te huur: ‘Hij is nagenoeg onverhuurbaar’

BEEK - Het gaat om 113 vierkante meter, die per jaar 12.995 euro aan huur moet doen. Een ‘marktconforme prijs’, zegt de bedrijfsmakelaar. Toch staat deze winkel in het winkelcentrumpje Schellingshof in Beek sinds de oplevering in 2005, zeventien jaar geleden dus, te huur.

12 reacties

 • Frank den Biesen

  2 maanden geleden
  ff off topic maar..... Kan het artikel niet helemaal lezen omdat ik geen abonnement heb. En dat begrijp ik uiteraard heel goed. Dat bij de Gelderlander de schoorsteen ook moet roken. Alleen door internet lees je wel 50 verschillende kranten en je kunt je geen 50 abonnementen permitteren. Ik niet i.i.g. Waarom beetje betalen per artikel nier invoeren, liefst in samenspraak met de rest vd iig NL pers. Levert denk ik nog meer op ook. Zo lezen heel veel mensen heel veel niet en mist de krant geld.
 • Karlijn van Brakel

  2 maanden geleden
  @Andre ik denk dat Marjolijn bedoeld dag het niet te doen is voor iemand in een rolstoel of met Rollator en wandelstok.
 • Theo Binnendijk

  2 maanden geleden
  @Maarten Janssen, ik ben in mijn jeugd daar wel eens geweest en ik weet echt wel dat er grote hoogteverschillen zijn en dat in een winkelstraat niet alles op hetzelfde niveau kan liggen. Ik ben gepensioneerd architect en bouwkundige en heb me ook regelmatig met toegankelijkheid bezig gehouden. Hier is echt in de ontwerpfase niet goed nagedacht en de gemeente had dit ook niet moeten toestaan. Het pand ernaast heeft wel de deur op straatniveau.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Marjolein,wat is het probleem als je een trapje op moet?
 • Marjolijn Dehue

  2 maanden geleden
  De toegankelijkheid laat flink te wensen over. Als men het echt wil verhuren dan naast de basisvoorzieningen ook van een hellingbaan voorzien.