Volledig scherm
Onder meer een Mini Cooper kwam onder de hamer. © ANP Evert Elzinga

Diner-veiling brengt anderhalve ton op voor De Treffers

GROESBEEK - De diner-veiling van de businessclub van De Treffers - die bestaat 100 jaar - heeft het lieve sommetje van 150.000 euro voor de club opgeleverd. 

In totaal schoven afgelopen vrijdag zo'n 300 gasten aan in de speciale tent op sportpark Zuid aan het Nijerf aan om er een vorkje te prikken, terwijl veilingmeester Ad Westerhof uit Amsterdam diverse kavels onder de hamer bracht. 

Mini Cooper

Waaronder een Mini Cooper, die uiteindelijk 20.000 euro opbracht, reisjes naar Israël, Lapland en Zuid-Afrika, een scooter, een mountainbike et cetera. Een deel van de kavels was gekocht: het grootste deel was geschonken. Na aftrek van alle kosten resteerde er een bedrag van anderhalve ton waarmee de penningmeester bijzonder in zijn nopjes was. ,,Dit is een geweldige start van onze feestweek”, aldus het bestuur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.