Volledig scherm
De uitgebrande auto op de Zevenheuvelenweg bij Groesbeek. © © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Dode in uitgebrande auto Groesbeek kwam niet om door misdrijf

GROESBEEK - De persoon die maandagochtend dood is aangetroffen in een volledig uitgebrande auto in Groesbeek, is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat laat de politie tweede kerstdag weten. 

De zwartgeblakerde auto botste op een boom op de Zevenheuvelenweg. Volgens de politie is de auto als gevolg van het ongeval in brand gevlogen. ,,Het voertuig is door nog onbekende oorzaak in een bocht van de weg geraakt en tegen een boom gebotst, waarna het in brand is gevlogen”, aldus een woordvoerster.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet definitief vastgesteld. ,,Dat heeft alles te maken met het feit dat het lichaam ernstig verbrand is, wat de identificatie bemoeilijkt. We hebben wel een idee om wie het gaat, maar 100 procent zekerheid hebben we nog niet.” 

Vermoedelijk gaat het om een mannelijk slachtoffer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.