Volledig scherm
De Dolle Mukke met hun beker. © Bert Roodbeen

Dolle Mukke en Apart Stelleke winnen in Millingen

MILLINGEN - De schlagergroep de ‘Dolle Mukke’ uit Kekerdom en Apart Stelleke uit Millingen hebben de 29ste editie van het Millingse Schlagerfestival van carnavalsvereniging De Deurdouwers gewonnen met de schlager ‘Dolle Dagen’. Er namen 11 schlagergroepen dan wel solisten deel aan het festival in Hotel Millings Centrum.  

De jury werd gevormd door enkele carnavalsprinsen uit de gemeente Berg en Dal. De presentatie van de avond was in handen van Barry van Heumen. De winnaars van de eerste en tweede prijs mogen automatisch meedoen aan het grote schlagerfestival in sporthal Heuvelland in Groesbeek. 

De uitslag was in de categorie bestaande melodieën: 1. Dolle Mukke (Kekerdom), 2. Alt van Huus (Groesbeek ), 3. Fred Theunissen (Groesbeek). In de categorie eigen melodie: 1. Apart Stelleke (Millingen), 2. Verraptzakte Boys (Millingen), 3. Daldee (Millingen). De publieksprijs was voor Tiffany (Nijmegen) terwijl de aanmoedigingsprijs naar het Apart Stelleke ging.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.