Drie schapen gegrepen in Ooijpolder: was het een wolf?

OOIJ/NIJMEGEN - Was het een wolf die in de nacht van woensdag op donderdag drie schapen gegrepen heeft in een weiland in de Ooijpolder, op een steenworp afstand van Nijmegen?

9 reacties

 • Ine Van Dijk

  3 weken geleden
  Mijnheer Diepenveen wolven eten geen mensen en roodkapje bestaat niet,niet de wolf maar de mens is onverdraagzaam,beetje arrogant te zeggen dat dit mooie dier hier niet hoort, de schapen gaan anders naar de slacht en worden vergoed, verdiep u eens in wolvengedrag en praat met echte wolvenkenners,wij mensen hebben het recht niet dit dier te veroordelen de arrogantie van de mens weer helaas
 • Jules Vismale

  3 weken geleden
  @Jan Jansen, je weet toch zeker wel waarom koeien, schapen, varkens, kippen, kalkoenen etc. voor worden gefokt door boeren? Niet altijd als hobbydieren maar meer om als shoarma, biefstuk, varkenshaasjes, schnitzels, filet etc. op de borden van talloze mensen te verschijnen en in grote hoeveelheden die zelfs een roedel wolven niet kan nadoen! En moeten de mensen die deze dieren consumeren dan ook nog worden afgeknald in Nederland? Dit land is namelijk niet alleen maar voor de mens bedoeld!
 • Jan Jansen

  3 weken geleden
  Zwets toch niet zo uit je nek Carel, die gaat toch compleet fout. Alle schapenhouders, mensen met pony’s kunnen wel stoppen. Kalveren koeien alles komt aan de beurt. Zelfs paarden worden aangevallen als de roedel maar groot genoeg is. Die beesten horen ergens in de wouden van Polen maar niet hier. Dus afknallen die beesten.
 • Carel van ‘t Zand

  3 weken geleden
  Loslopende honden richten jaarlijks meer schade aan dan wolven. Hou toch op met zeuren over wolven. Hou liever je huisdier aan de lijn.
 • Tom Hond

  3 weken geleden
  Ach de mens die alles kapot maakt wordt tijd dat corona zijn werkt doet.

Nijmegen e.o.