Sinterklaas te midden van de Treffers-kinderen.
Volledig scherm
Sinterklaas te midden van de Treffers-kinderen. © Joop Verstraaten

Drukke avond voor Sinterklaas bij De Treffers in Groesbeek

GROESBEEK – Op uitnodiging van Angelien, Miranda en Kathlien heeft Sinterklaas vrijdagavond met twee pieten een bezoek gebracht bij de jeugdleden van De Treffers. 

In het clubgebouw werd Sinterklaas ontvangen door Doerak, de mascotte van De Treffers. De groep jeugdleden was zo groot, in totaal 100 kinderen, dat Sinterklaas besloot de jeugd van 0 tot en met 9 jaar in 4 groepen te ontvangen in de businessruimte van De Treffers. Sinterklaas luisterde met aandacht naar de Sinterklaasliedjes die de jongste groep van 0 tot 3 jaar voor Sinterklaas ten gehore bracht, enthousiast geholpen door de aanwezig ouders. 

Treffers-etui

Nadat de zwarte pieten de jeugd hadden voorzien van de nodige pepernoten kregen alle kinderen een sinterklaascadeau bestaande uit een Treffers-etui, uiteraard in de kleuren rood-zwart,  gevuld met kleurpotloden. De sint nam afscheid met de wens dat het allemaal goede voetballers mogen worden. ,,In ieder geval zijn jullie al bij een goede club", aldus Sinterklaas.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.