Drukte bij de mobiele prikbus van de GGD zondagochtend op het Kerkplein in Leuth.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij de mobiele prikbus van de GGD zondagochtend op het Kerkplein in Leuth. © Paul Rapp

Drukte met mensen die tóch een coronaprik willen: ‘Anders kom je nergens meer in als je uit wilt gaan’

LEUTH - Steeds meer niet-gevaccineerden in deze regio halen tóch een coronaprik. Vermoedelijk doordat op veel plekken nu een toegangscheck verplicht is. Bij de GGD-prikbus in Leuth was het zondag dan ook een komen en gaan van ontblote bovenarmen. 

49 reacties

 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Wegma Wat zeur je dan? Hoe beter IEDEREEN de regels volgt, hoe eerder deze afgeschaft kunnen worden. En als je de angsthazen maar voert blijven ze komen. Is dat zo moeilijk om te begrijpen?
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Charles : fijne dag nog. Met jou is geen discussie te voeren. Je vergelijkt het ene maar komt met wat anders terug ( polio) en je weet niet eens of ik de regels volg. Ja die volg ik want Corona is er.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Wegma Dat is WEL de discussie; jullie anti-vaxxers wapperen met van alles, maar zo gauw we jullie om bewijs vragen, dan wapperen jullie weer met iets anders. Maar de maatregelen die helpen willen jullie niet volgen. Plus, afstand houden, mondmaskers, vaccinatiebewijzen en je handen ontsmetten zijn geen hygiëne-maatregelen? Als laatste; Covid is GEEN griep, leugenaar. Spaanse griep was een variant van H1N1, Covid is SARS-Cov-2. Hou eens op met leugens te verspreiden.
 • Marco Wegma

  1 jaar geleden
  Charles: dat is niet de discussie en ik zeg ook niet dat vaccineren voor dodelijke varianten zorgt ( hoe kom je daarbij?) We hebben het hier over een naar en vervelend griepvirus. Deze variant van Corona is niet onbekend: Spaanse griep en de Agriep uit 1956 zijn gelijke varianten. Alleen was er toen geen (social) media hype. Polio is hoofdzakelijk een virus dat zich door slechte hygiëne verspreid ( oa door ontlasting). Door de Combinatie hygiëne met (getest) vaccins kennen we het bijna niet.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Wegma Leg dan even aan de klas uit waarom we voorheen dodelijke ziektes zoals polio nog amper zien in de Westerse wereld, als vaccinatie voor dodelijkere varianten zou zorgen?