Half Nijmegen slaat in Wyler vuurwerk in.
Volledig scherm
PREMIUM
Half Nijmegen slaat in Wyler vuurwerk in. © Paul Rapp

Duitsers verwachten dubbele omzet door Nederlands vuurwerkverbod

WYLER - De Vuurwerkstunthal in het grensdorpje Wyler verwacht voor oudjaar een dubbele omzet nu er in Nederland een vuurwerkverbod  (verkoop en afsteken) is ingesteld. In Duitsland is de verkoop van vuurwerk (nog) niet verboden. 

30 reacties

 • D P

  7 maanden geleden
  Het is een kwestie van de regels naleven. Vuurwerk kopen is geen probleem. Ermee omgaan en op de juiste tijd afsteken. Je krijgt toch ook geen bekeuring als je bv. een Porsche koopt?? Hij kan misschien wel 260 km per uur, maar jij rijdt er maar 100 km per uur mee in NL .
 • Martin

  7 maanden geleden
  Bij het benoemen alleen al, ai jij was eerst!
 • Tom Hond

  7 maanden geleden
  En een paar maanden geleden stond met grote koeien letters in de kranten dat het merendeel van nederland een vuurwerk verbod wil en nu gaan ze massaal de grens over om vuurwerk te halen.Ze kunnen me nog meer onzin vertellen maar daar trapt toch niemand in.Huilen doen over milleu vervuiling en 3 dagen geluids overlast en roepen om vuurwerk verbod en onder tussen schaft men melkbussen aan om carbid te gaan schieten door de straten wat een giller whahahah.
 • Ikzegookwat

  7 maanden geleden
  Op welke afdeling?  Cafetaria?
 • Frans

  7 maanden geleden
  Super Idee, oder nicht Herr Bürgermeister Ferdi Böhmer? De paar Nederlanders die in Duitsland wonen, kunnen hun Duitse buren vragen om wat vuurwerk te kopen, of ze tonen aan dat ze een Duits woonadres hebben.

Nijmegen e.o.