Free Images
Volledig scherm
© Free Images

Eigenaresse werkte in kapsalons in Beek en Druten en is in quarantaine, zaken VIP Hair mogen openblijven

BEEK-UBBERGEN/DRUTEN - De kapperszaken van VIP Hair in Beek-Ubbergen en Druten kunnen open blijven. De kapster, het gaat om de eigenaresse van de kapsalon, heeft vorige week in beide vestigingen gewerkt terwijl ze besmet was met het coronavirus. Dat heeft de GGD bekendgemaakt. Klantgegevens ontbraken, waardoor de GGD genoodzaakt was een oproep aan klanten te verspreiden.

9 reacties

 • Wilfred Geen_nee

  1 jaar geleden
  Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat we een versoepeling hebben gekregen. Velen vallen door de mand maar daarentegen: dat stomme voetbal gaat wel weer door zonder kapjes. Ondertussen mogen ondernemers niets. Het is echt weer dat wie het meeste geld opbrengt, voorrang heeft. 
 • Martin

  1 jaar geleden
  Ze is besmet geraakt door een klant: die had thuis moeten blijven!
 • Ron

  1 jaar geleden
  Wat is hier de storm volgens jou?
 • whistleblower

  1 jaar geleden
  onverantwoord uw provocerende vraagstelling, zeker ook tegen het licht van de feijenoordfans in opspraak,een kpper kan niet anders al binne 1,5 m1 komen .....dus handschoenen en medische mondkapjes 9!)niet houden aan de regels is feitelijk te zien als een poging tot doodslag als je erover nadenkt, toch?
 • Gijs

  1 jaar geleden
  Weer een storm in een glas water, en de naam van bedrijven maar blijven besmeuren.
 1. Over de kamsalamander en andere beschermde dieren die ons aardig in de weg kunnen zitten

  Over de kamsalaman­der en andere beschermde dieren die ons aardig in de weg kunnen zitten

  Beschermde dieren kunnen ons aardig in de weg zitten. Nu is er de wespendief. De zeldzame roofvogel die eerder al windmolens wist tegen te houden, blijkt ook de aanleg van zonneparken te kunnen frustreren. De wespendief is niet het enige dier dat niet houdt van verandering. Wie herinnert zich nog hoe de kamsalamander en de zandhagedis een rem zetten op nieuwe ontwikkelingen? Ken jij deze ‘blokkeerdieren’ nog?

Nijmegen e.o.