Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Eline Visser uit Groesbeek met haar nieuwe CD. © Theo Peeters

Eline (15) neemt Sieneke als voorbeeld en bezingt na de zoen nu haar pubergevoelens

GROESBEEK - Zangeres Eline Vissers presenteert zaterdag haar nieuwe single, waarvan ze de titel nog niet wil verklappen. Want dat zou iets wegnemen van de verrassing. Wel wil de 15-jarige scholiere uit Groesbeek vertellen dat het tekstueel gaat om een vervolg op Elke Zoen.

Elke Zoen was de tweede single van een jonge zangeres die het beste voor heeft met de mensheid. Ze zit in de derde klas van het Montessori College in haar woonplaats Groesbeek. Eline wil later de zorg in. Zorgen voor kinderen of senioren. Ze zegt nog erg te twijfelen over de keuze voor welke groep mensen ze wil werken. Maar wat ze zeker weet en met een stralend gezicht vertelt, is dat ze met haar optredens met Nederlandstalige pop vooral ouderen een ‘keileuk’ gevoel bezorgt.

Volledig scherm
Sieneke is het grote voorbeeld van Eline. Foto Bas Czerwinski © ANP Kippa

,,Oudere mensen zijn altijd zo positief, zij vinden alles leuk als ik aan het zingen ben. Ik krijg altijd complimentjes. Het fijne aan zingen is dat het mensen opvrolijkt”, zegt de jonge meid die op haar negende debuteerde als zangeres, op de 12,5 jarige bruiloft van haar ouders Patrick en Nancy. Een van de liedjes die ze toen tot enthousiasme van velen zong, was een compositie van Sieneke, de Nijmeegse die in 2010 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Sieneke is het grote voorbeeld van Eline. ,,De liedjes die zij zingt, vind ik heel mooi. Ze zijn vlot en vrolijk. Ik word er heel blij van als ik naar die nummers luister. Na een optreden van haar heb ik met Sieneke gesproken over mijn liedjes. Ze vond het leuk dat ik ook werk van haar zing. Ze is een lieve vrouw, die anderen graag helpt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.