Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Er is gedoe over de schnitzel in Duitsland, of beter gezegd over u

Column Thé de PruusMevrouw De Pruus en ik zijn al lang schnitzeltoeristen. Al voordat wij in Duitsland gingen wonen, reden we regelmatig de grens over om er een hapje te eten. Voordat ik verder ga: Schnitzel komt van het woord Schnitt, hetgeen ik zou willen vertalen als een afgesneden stukje vlees. 

10 reacties

 • Ron van Bart

  14 uur geleden
  Ben toch benieuwd waar Joop Arts gaat eten....
 • Robbert Scholten

  3 dagen geleden
  Wat een gemierenneuk,ik vind de Duitse schnitzel lekker en de Duitsers het strand van Scheveningen en de eilanden,ik vind de bratwurst lekker en zij de zoute haring,ik vind apfelkorn lekker en zij een kapiteinspet
 • Pedro Kantor

  3 dagen geleden
  Tja, links snapt niet, was altijd al lastig voor hun, dat het makkelijk is om geld uit te geven maar het moet ook verdient worden. Als de bedrijven dichtgaan houden de belastinginkomsten een keer op. En minder uitgeven doen ze dan niet want dan ontdekken ze de geldpers. Een hoop mensen in de Duitse grensstreek verdienen hun brood aan Nederland. En wie gaat vrijwillig voor de SPD zijn brood opgeven? @Joop Arts: Elitair deugvolk wat denkt beter te zijn dan anderen noemt gewone mensen SBS6 volk.
 • Pip. O Daniels

  3 dagen geleden
  SPD spoort niet. Druktemakers. Ongevaccineerd kom je de bios of restaurant sowieso niet in, dus dat maakt het probleem al eeg klein. Over paar dagen ook test verplicht, dus dan al helemaal niet meer aan de orde.
 • Wilhelmus Liebrand

  3 dagen geleden
  Waar zou Joop Aarts op stemmen? Oo onze peroxide koning of op Thierry? Nog nooit een perfekte snitzel gegeten zeker? Hou jij het maar bij de stuiterbal.
 1. Kringloopmagazijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’
  PREMIUM
  2

  Kringloop­ma­ga­zijn Het Goed puilt uit, Groesbeek begonnen aan inhaalslag: ‘Kom je spullen brengen’

  NIJMEGEN / WIJCHEN / GROESBEEK - De magazijnen met opgeslagen tweedehands spullen van kringloopwinkel Het Goed barsten zowat uit hun voegen. De winkel met vestigingen in Nijmegen en door heel Nederland was tijdens de lockdown gesloten. ,,Maar we zijn wel doorgegaan met het innemen van herbruikbare spullen. De magazijnen zitten goed vol, kun je zeggen”, laat een woordvoerder van Het Goed weten.

Nijmegen e.o.