Eric Meijers na 'kutkeeper':
'Hopen dat documentaire meevalt'

GROESBEEK - De spanning stijgt bij Eric Meijers. De Nijmeegse coach is vooral tierend te zien in de nu al legendarische trailer van ‘Voetbal is oorlog’. Die documentaire over Achilles'29 gaat komende vrijdag in première. ,,Iedereen die mij kent, weet dat ik anders in elkaar zit", zegt Meijers.

6 reacties

 • Duidelijk

  4 jaar geleden
  De mafkees in de hele soap is die Derks, een rare aap met papagaaien gedrag. En Meijers wat die K keeper betreft volgens mij selecteer je die toch zelf ?!
 • Kunnen

  4 jaar geleden
  geloof het of niet, maar het fanatisme en de spirit dreven Erik tot wellicht een niet tactische handeling in het vier van de strijd. Voetbal op een hoog niveau is niet voor de punnikclub. Maar ik ken nog sporten waarbij het er veel erger aan toe gaat tussen de bedrijven met veelal fysiek geweld met als doel te prikkelen...Erik liet zich enorm gaan en was gefrustreerd maar maakt hem dat een slechte trainer. Wat denk je wat Simeone van Atletico Madrid doet in de rust als het niet naar zijn zin loopt? lekker rustig in de hoek een kopje koffie drinken? of zelfs een van der Gaag bij NAC..
 • Takeiteasy

  4 jaar geleden
  Eric heeft een beetje pech gehad....
 • Echwel

  4 jaar geleden
  Als je zo reageert, ben je wel een slechte trainer.  Ook al heb je nog zo veel kwaliteit op het voetbal vlak 
 • Cor Hafner

  4 jaar geleden
  ik denk niet dat naar aanleiding van deze beelden de Clubs nog in de rij staan voor Erik Meijer, en mocht er nog een Club komen geloof ik niet dat de spelers taan te juichen.Persoonlijk vind ik het wel jammer want Eric is geen schlechten Trainer.

Nijmegen e.o.